Blærekreftforeningen er en interesseorganisasjon for alle som er berørt av blærekreft, stiftet 05.05.12. Her i Blærekreft-sonen legger vi ut informasjon om aktiviteter. Vil du vite mer om blærekreft kan du gå til www.dengulebloggen.wordpress.com. Vi ønsker alle hjertelig velkomne til å bli medlem av foreningen, og nå har vi et strålende tilbud: medlemsskap ut året for 100 kr! Send epost til post@blaerekreft.no hvis du vil vite mer.

Uformelt treff for blærekreftberørte på Førtito Bar & Bowling i Sarpsborg

Den fine Østfold-gjengen vår inviterer alle blærekreftberørte i Østfold til uformelt treff på Førtito Bar & Bowling i Sarpsborg, onsdag 15. okt. kl. 19. Adr: St. Nikolasgt. 16, like ved jernbanestasjonen.

Kom og møt andre som vet hva du har vært gjennom, enten du er pasient eller pårørende, i en hyggelig og avslappet atmosfære. Våre treff preges av varme og lun humor, utveksling av erfaringer, råd og tips, samt støtte, håp og framtidstro. Vi gir deg det nettverket, den kunnskapen og den støtten du trenger for å føle deg litt mer trygg i en vanskelig situasjon. -Og en trivelig kveld!

Åpent møte om blærekreft i Trondheim tirsdag 16. september 2014

På Medisinsk-teknisk senter i Olav Kyrresgt. 9, Trondheim, blir det åpent møte om Blærekreft tirsdag 16. september 2014.

Win the Fight 2013

Win the fight var Geirs mantra etter at han fikk blærekreft. Han vant ikke, men for alle andre som står i kampen og alle som står rundt dem arrangerer vi denne markeringen for blærekreft, sykdommen som ingen snakker om.
Les mer…

Uformelt treff på Hotvet Gård i Drammen

Roar drar i gang treff, med og uten gult skjerf, på stilfulle Hotvet Gård i Drammen! Kaffe og kake kan påregnes. Hjertelig velkommen til alle som har lyst på en trivelig prat og kanskje ei god historie…:-D

Menn, kreft og kommunikasjon

Sosiolog Marianne Inez Lien forteller om sin banebrytende forskning på mannlige kreftpasienter og hvordan kvinnedominansen blant sykehusets pleiepersonale skaper en kommunikasjonskultur som passer dårlig for menn; så dårlig at personalet ofte ikke får den informasjonen de skal ha om hvordan det går med pasienten. Det blir også innlegg om blærekreft, både fra et samfunnsperspektiv og fra legens ståsted.

Åpent møte om blærekreft i Bergen

Onsdag 11. sept. kl. 18.30

Vaksinebehandling av kreft; åpent møte i Fredrikstad

To internasjonale kapasiteter, dr. rer. nat. Thomas Nesselhut fra Duderstadt i Tyskland og prof. emer. Gustav Gaudernack fra Radiumhospitalet, forteller om sine ulike tilnærmingsmåter til et svært interessant tema innen kreftbehandling: behandling av pågående kreftsykdom ved å stimulere immunapparatet til å drepe kreftcellene. Blærekreftforeningen arrangerer møtet som er aktuelt for alle krefttyper og åpent for alle interesserte. Mer informasjon legges ut senere. Sjekk gjerne Blærekreftforeningens side på Facebook også.

Sted: Litteraturhuset i Fredrikstad

Arvelighet i urologisk kreft

Pasientforeningene for blærekreft, nyrekreft og prostatakreft arrangerer åpent temamøte for alle interesserte, med Ahus som vertskap mandag 17. juni kl. 18.30 i auditoriet, Ahus
Les mer…

Den internasjonale blærekreftdagen i Oslo

Lørdag 4. mai markerer Blærekreftforeningen Den internasjonale blærekreftdagen med stand på Karl Johan, ved Stortinget.

Der kan man treffe andre blærekreftberørte, få informasjon, kjøpe fine, gule sløyfepins og kanskje få litt munngodt? Vi har også med oss en urolog fra Radiumhospitalet som kan svare på spørsmål.

Den internasjonale blærekreftdagen i Fredrikstad

Lørdag 4. mai markerer Blærekreftforeningen Den internasjonale blærekreftdagen med stand i Torvbyen i Fredrikstad.

Der kan man treffe andre blærekreftberørte, få informasjon, kjøpe fine, gule sløyfepins og kanskje få litt munngodt? Og ikke minst, fra kl. 13 – 14 får de besøk av en urolog fra sykehuset i Fredrikstad, Barbara, som kan svare på spørsmål.

Den internasjonale blærekreftdagen i Tromsø

Lørdag 4. mai markerer Blærekreftforeningen Den internasjonale blærekreftdagen med stand på torget i Tromsø.

Der kan man treffe andre blærekreftberørte, få informasjon, kjøpe fine, gule sløyfepins og kanskje få litt munngodt?

Den internasjonale blærekreftdagen i Drammen

Lørdag 4. mai markerer Blærekreftforeningen Den internasjonale blærekreftdagen med stand på torget i Drammen.

Der kan man treffe andre blærekreftberørte, få informasjon, kjøpe fine, gule sløyfepins og kanskje få litt munngodt?

Blærekreftforeningen: Åpent møte 7. mai i Kulturkvartalet, Sarpsborg

Blærekreftoperert, og hva så? Tiden etter diagnosen

Regiontreff i Tromsø 13. feb. 2013 for blærekreftberørte

Alle som på noen måte er berørt av blærekreft – som nåværende pasient, tidligere pasient, pårørende eller på annen måte, inviteres herved til et uformelt treff i Tromsø. Vi har vært så heldige å få låne de hyggelige lokalene til Vardesenteret på UNN (i 9. etg. på sykehuset). Målet for møtet er å treffes og bli kjent med andre i samme situasjon. Har du spørsmål så ring 97512202 eller send e-post til post@blaerekreft.no.

Åpent møte om blærekreft 23. januar Bærum sykehus

Urologisk seksjon ved Bærum sykehus, Vitus-apotekene i Bærum og Blærekreftforeningen arrangerer felles inspirasjons- og informasjonsmøte om blærekreft

Blærekreft-treff på Stabekk

Det er en ære og glede å invitere til treff for blærekreft-berørte (nåværende pasienter, tidligere pasienter, pårørende og andre interesserte) på

Jeppehuset på Stabekk lørdag 20. oktober kl. 13.00

Jeppehuset er den gamle kinoen, nå Kulturhuset på Stabekk. Adresse: Gamle Ringeriksv. 5, 1369 Stabekk. Vi kjøper oss en kaffekopp eller en liten lunsjrett, blir kjent og koser oss i hverandres selskap. I tillegg vil det bli litt orientering om blærekreftpasientenes situasjon og arbeidet med å starte en forening.

Blærekreft-treff på Modum

Blærekreftpasienter, -overlevende, pårørende og andre berørte vest for Oslofjorden inviteres til treff søndag 23. september kl. 12.00 på Nord-Overn gård på Åmot i Modum, rett ved Blaafarveverket. Her bor landets første kvinnelige urolog med egen praksis, Sissel, i Modums best bevarte sveitserstilhus. Vi får en liten omvisning på gården og nydelig lunsj av ”Norgesmester i Kjøtsuppe” Arild Overn. Pris for hele arrangementet: 250 kr. Påmelding til Ranveig, tlf. 97512202 innen fredag 21. september.

Program: bli kjent med andre i samme situasjon, samt kort orientering av kreftforsker om arbeidet som pågår for å lage et nettverk blant blærekreftberørte.

Blærekreft-treff i Tromsø

Det er umptelig hyggelig å kunne invitere til blærekreft-treff i Tromsø! Jeg har allerede snakket med en kar fra Mo i Rana som kommer, og jeg vet det blir flere. Har du anledning, så møt opp. Sted og tid: tirsdag 11. september kl. 20.00 til 22.00 på Radisson Blu Hotell Tromsø. Se mer om dette i kalmederen nederst til høyre-

Blærekreft-treff i Son

Vi er en uimotståelig hyggelig gjeng med blærekreftpasienter og andre som nå skal ha vårt 2. treff. Søndag 9. september inviteres alle blærekreft-berørte i Oslofjord-området til treff på Son Kro (Storgata 31, Son) til kaffe, hyggelig prat og nyttig diskusjon. Se mer info i kalenderen nederst til høyre.

Illustrasjonsfoto

Blærekreft

Følges av ett medlem.
Origo Blærekreft er en sone på Origo. Les mer

Kontakt oss:

post@blaerekreft.no

Tlf. 47489600 eller 04198

Gamle Hadelandsv. 72, 2032 Maura

Annonse