Viser arkivet for september, 2013

Win the Fight 2013

Win the fight var Geirs mantra etter at han fikk blærekreft. Han vant ikke, men for alle andre som står i kampen og alle som står rundt dem arrangerer vi denne markeringen for blærekreft, sykdommen som ingen snakker om.
Les mer…

Uformelt treff på Hotvet Gård i Drammen

Roar drar i gang treff, med og uten gult skjerf, på stilfulle Hotvet Gård i Drammen! Kaffe og kake kan påregnes. Hjertelig velkommen til alle som har lyst på en trivelig prat og kanskje ei god historie…:-D

Menn, kreft og kommunikasjon

Sosiolog Marianne Inez Lien forteller om sin banebrytende forskning på mannlige kreftpasienter og hvordan kvinnedominansen blant sykehusets pleiepersonale skaper en kommunikasjonskultur som passer dårlig for menn; så dårlig at personalet ofte ikke får den informasjonen de skal ha om hvordan det går med pasienten. Det blir også innlegg om blærekreft, både fra et samfunnsperspektiv og fra legens ståsted.

Åpent møte om blærekreft i Bergen

Onsdag 11. sept. kl. 18.30
Lærings- og mestringssenteret, Ulriksdal 2, 4. etg.

Prof. Ole Didrik Lærum og stipendiat Jorunn Litlekalsøy forteller om sin forskning på blærekreft. Urolog T. Davidsson og blærekreftforsker R. Røtterud informerer om sykdommen fra medisinsk og samfunnsmessig perspektiv. Alle er hjertelig velkomne.