Viser arkivet for september, 2012

Blærekreft-treff på Modum

Blærekreftpasienter, -overlevende, pårørende og andre berørte vest for Oslofjorden inviteres til treff søndag 23. september kl. 12.00 på Nord-Overn gård på Åmot i Modum, rett ved Blaafarveverket. Her bor landets første kvinnelige urolog med egen praksis, Sissel, i Modums best bevarte sveitserstilhus. Vi får en liten omvisning på gården og nydelig lunsj av ”Norgesmester i Kjøtsuppe” Arild Overn. Pris for hele arrangementet: 250 kr. Påmelding til Ranveig, tlf. 97512202 innen fredag 21. september.

Program: bli kjent med andre i samme situasjon, samt kort orientering av kreftforsker om arbeidet som pågår for å lage et nettverk blant blærekreftberørte.

Ta gjerne med hele familien til Modum, så kan de andre kose seg på Blaafarveverket mens vi bygger nettverk. Dette er sesongens siste åpningsdag på Verket.

Blærekreft-treff i Tromsø

Det er umptelig hyggelig å kunne invitere til blærekreft-treff i Tromsø! Jeg har allerede snakket med en kar fra Mo i Rana som kommer, og jeg vet det blir flere. Har du anledning, så møt opp. Sted og tid: tirsdag 11. september kl. 20.00 til 22.00 på Radisson Blu Hotell Tromsø. Se mer om dette i kalmederen nederst til høyre-