Win the Fight 2013

Win the fight var Geirs mantra etter at han fikk blærekreft. Han vant ikke, men for alle andre som står i kampen og alle som står rundt dem arrangerer vi denne markeringen for blærekreft, sykdommen som ingen snakker om.

Win the fight 2013 går av stabelen på Cosmopolite lørdag 28. september kl. 11 – 15.
Kjente artister som Claudia Scott, Karen Jo Fields, Jeff Wasserman (verdensstjerne som bor i Norge og ikke gjør all verdens ut av seg) og Tove Bøygard spiller.

Innimellom konsertinnslagene blir det korte (15 minutters) foredrag:
1. Informasjonssjef i NAFKAM (Nasjonalt forskningssenter innen komplementær og alternativ medisin) Ola Lillenes: Hvordan vurdere helseinformasjon på nett?

2. Urolog Per Espen Låhne, Tønsberg: Hvordan diagnostiseres blærekreft?

3. Dr. med. Tom K. Grimsrud, Kreftregisteret: Årsaker til blærekreft

4. Professor Sophie D. Fosså/ Likemann Per Morten Holmen: Hvorfor bli med i en pasientforening?_

Innimellom de andre innslagene blir det små faktabiter om blærekreft.

Mål nr. 1 for arrangementet er at alle i Norge skal ha hørt om blærekreft før året er omme. Mål nr. 2 er at 10 000 av de 11 000 som finnes, skal ha meldt seg inn i Blærekreftforeningen. Det nytter å stå sammen, det har andre pasientgrupper vist. Nå er det blærekreftpasientenes tur.

Møt opp og gjør dette til en festdag for BLÆREKREFTPASIENTENE (NB: ikke for SYKDOMMEN, nei, men for de som rammes!). Ved å vise din støtte sier du til myndigheter og helsearbeidere at denne diagnosegruppen fortjener mer ressurser, mer oppmerksomhet, bedre oppfølging, bedre behandlingsresultater). Synes ikke du også at de fortjener det?

Gå gjerne inn på Facebook-sida “Win the Fight 2013”, der kan du lese Eivinds historie og hva han fant ut om denne sykdommen da han fikk den….

https://www.dropbox.com/sh/hyttf2ilvqw6gew/9uuju1W1cw#lh:null-DSC_3899.AVI
https://www.dropbox.com/sh/hyttf2ilvqw6gew/9uuju1W1cw#lh:null-DSC_3900.AVI
https://www.dropbox.com/sh/hyttf2ilvqw6gew/9uuju1W1cw#lh:null-DSC_3901.AVI

Vist 512 ganger. Følges av 1 person.
Annonse